Diplomska v 24h

Diplomsko nalogo ali magistrsko delo natisnemo in zvežemo, ko ju potrebujete. 
V kolikor ste izven Ljubljane, vam lahko vezano diplomo pošljemo prek Pošte Slovenije - še isti dan. 
Po želji sta možna tudi dostava ali osebni prevzem. 
Ob naročilih izven delavnika ali kakšnih drugih posebnostih nas na to posebej opozorite ali ob naročilu pokličite na 070 737 300.

Diplomska v 3h

Diplomsko ali magistrsko nalogo lahko natisnemo in zvežemo tudi v 2 urah. Samo vezava pa je možna že v manj kot 1 uri. 
Ob naročilu nas obvezno pokličite na 070 737 300, da vaše naročilo potrdimo. 

Doktorska disertacija ali magistrsko delo

Tudi izdelava doktorske disertacije ali magisterija je mogoča v 24 urah. Tako kot diplomam se tudi izdelavi magisterija in doktorata osebno posvetimo in poskrbimo za odlično kvaliteto tiska in vezave vašega zaključnega dela. 

Želite, da se račun izstavi na fakulteto ali podjetje? Opozorite nas pri naročilu. 

 

Tisk doktorskih disertacij

Enostranski ali obojestranski tisk? V kolikor doktorska disertacija s prilogami vred obsega do 310 strani, je mogoč enostranski tisk. Če pa gre za obsežnejše delo, svetujemo obojestranski tisk. V primeru obojestranskega tiska opozarjamo na pravilno postavitev številčenja strani. V kolikor je številčenje na sredini strani, to ni problem, če pa številčite na desni oz. levi strani, bodite previdni, da je postavitev pravilna. V primeru vprašanj lahko tudi pokličete na 070 737 101.

Rok izdelave doktorskih disertacij

Standardni rok za izvedbo obsežnejšega dela (npr. v 10 izvodih, od katerih ima vsak izvod 300 strani) je 4 dni. Vendar vemo, da nas as pogosto preganja in nimamo vedno teden dni časa za tisk doktorskega dela. Zato pri nas nudimo tudi hitro vezavo in tisk. Vendar je v primeru doktorskih disertacij treba opozoriti, da hitra vezava pomeni dobrih 24 ur. Obsežnejša gradiva je treba natančneje vezati, zato je rok izdelave daljši kot pri diplomskih delih.

Posebnosti pri plačilih – naročilnice in druge posebnosti

Po želji lahko račun izstavimo na fakulteto, visokošolski zavod ali podjetje. Prosimo vas le, da nas predhodno na to opozorite in nam dostavite naročilnico.

Posebnosti pri izdelavi doktorskih disertacij

Posebnosti je kar nekaj – od hrbtišča, ki ga ima skoraj vsaka doktorska disertacija, do razliènih vrst papirjev in ostalih specifiènih želja bodočih doktorjev. Zaupajte nam vašo željo in mi ji bomo ustregli.