Diplomska v 24h

Diplomsko ali magistrsko nalogo natisnemo in zvežemo, ko jo potrebujete.

Po želji je možna tudi ali osebni prevzem. Ob naročilih izven delavnika ali o kakšnih drugih posebnostih nas na to posebej opozorite ali ob naročilu pokličite na 070 737 300.

Po želji je možen osebni prevzem ali dostava. V kolikor ste izven Ljubljane, vam lahko zvezano zaključno delo pošljemo prek Pošte Slovenije – še isti dan (v kolikor je naročilo oddano do 12h). 

Diplomska v 3h

Diplomsko ali magistrsko nalogo lahko natisnemo in zvežemo tudi v 3 urah. Samo vezava pa je možna že v manj kot 1 uri. 

Ob naročilu nas obvezno pokličite na 070 737 300, da vaše naročilo potrdimo. 

Doktorska disertacija ali magistrsko delo

Tudi izdelava doktorske disertacije ali magistrskega dela je mogoča v 24 urah. Tako kot diplomam se tudi izdelavi magisterija in doktorata osebno posvetimo in poskrbimo za odlično kakovost tiska in vezave vašega zaključnega dela.
Želite, da se račun izstavi na fakulteto ali podjetje? Opozorite nas pri na to ob naročilu.
 

 

Tisk doktorskih disertacij

Enostranski ali obojestranski tisk? V kolikor doktorska disertacija s prilogami vred obsega približnodo 300 strani, je mogoč enostranski tisk. Če pa gre za obsežnejše delo, svetujemo obojestranski tisk. V primeru obojestranskega tiska opozarjamo na pravilno postavitev številčenja strani. V kolikor je številčenje na sredini strani, to ne predstavlja težave, če pa številčite na desni oz. levi strani, bodite previdni, da je postavitev pravilna. V primeru vprašanj lahko tudi pokličete na 070 737 101.

Rok izdelave doktorskih disertacij

Standardni rok za izvedbo obsežnejšega dela (npr. v 10 izvodih, od katerih ima vsak izvod 300 strani) je 4 dni. Vendar vemo, da nas čas pogosto preganja, in nimamo vedno teden dni časa za tisk doktorskega dela. Zato pri nas nudimo tudi hitro vezavo in tisk. Vendar je v primeru doktorskih disertacij treba opozoriti, da hitra vezava pomeni dobrih 24 ur. Obsežnejša gradiva je treba natančneje vezati, zato je rok izdelave daljši kot pri diplomskih delih.

Posebnosti pri plačilih – naročilnice in druge posebnosti

Po želji lahko račun izstavimo na fakulteto, visokošolski zavod ali podjetje. Prosimo vas le, da nas predhodno na to opozorite in nam dostavite naročilnico.

Posebnosti je kar nekaj – od hrbtišča, ki ga ima skoraj vsaka doktorska disertacija, do različnih vrst papirjev in ostalih specifičnih želja bodočih doktorjev. Zaupajte nam vašo željo in mi ji bomo ustregli.