Doktorska disertacija

diplomska naloga

Tisk doktorskih disertacij

Enostranski ali obojestranski tisk? V kolikor doktorska disertacija s prilogami vred obsega približno do 300 strani je mogoč enostranski tisk. Če pa gre za obsežnejše delo, svetujemo obojestranski tisk. V primeru obojestranskega tiska opozarjamo na pravilno postavitev številčenja strani. V kolikor je številčenje na sredini strani, to ne predstavlja težave, če pa številčite na desni oz. levi strani, bodite previdni, da je postavitev pravilna. V primeru vprašanj lahko tudi pokličete na 070 737 101.

Rok izdelave doktorskih disertacij

Standardni rok za izvedbo obsežnejšega dela (npr. v 10 izvodih, od katerih ima vsak izvod 300 strani) je 4 dni. Vendar vemo, da nas čas pogosto preganja, in nimamo vedno teden dni časa za tisk doktorskega dela. Zato pri nas nudimo tudi hitro vezavo in tisk. Vendar je v primeru doktorskih disertacij treba opozoriti, da hitra vezava pomeni dobrih 24 ur. Obsežnejša gradiva je treba natančneje vezati, zato je rok izdelave daljši kot pri diplomskih delih.

Posebnosti pri plačilih – naročilnice in druge posebnosti

Po želji lahko račun izstavimo na fakulteto, visokošolski zavod ali podjetje. Prosimo vas le, da nas predhodno na to opozorite in nam dostavite naročilnico.

diplomska naloga

Posebnosti pri izdelavi doktorskih disertacij

Posebnosti je kar nekaj – od hrbtišča, ki ga ima skoraj vsaka doktorska disertacija, do različnih vrst papirjev in ostalih specifičnih želja bodočih doktorjev. Zaupajte nam vašo željo in mi ji bomo ustregli.