Doktorska disertacija

Tudi izdelava doktorske disertacije ali magistrskega dela je mogoča v 24 urah. Tako kot diplomam se tudi izdelavi magisterija in doktorata osebno posvetimo in poskrbimo za odlično kakovost tiska in vezave vašega zaključnega dela.
Želite, da se račun izstavi na fakulteto ali podjetje? Opozorite nas na to ob naročilu.
 

 

Tisk doktorske disertacije

Enostranski ali obojestranski tisk? V kolikor doktorska disertacija s prilogami vred obsega do 300 listov, je mogoč enostranski tisk. Če pa gre za obsežnejše delo, svetujemo obojestranski tisk. V primeru obojestranskega tiska opozarjamo na pravilno postavitev številčenja strani. V kolikor je številčenje na sredini strani, to ne predstavlja težave, če pa je številčenje na desni strani, bodite pozorni, da je postavitev pravilna. V primeru vprašanj lahko pokličete na 070 737 101.

Rok izdelave doktorske disertacije

Standardni rok za izvedbo obsežnejšega dela (npr. v 10 izvodih, od katerih ima vsak izvod 300 strani) je 4 dni. Vendar vemo, da vas čas pogosto preganja in nimate vedno teden dni časa za tisk doktorske disertacije. Zato pri nas nudimo tudi hitro vezavo. Vendar je v primeru doktorskih disertacij treba opozoriti, da hitra vezava pomeni dobrih 24 ur. Obsežnejša gradiva je treba natančneje vezati, zato je rok izdelave daljši kot pri diplomskih nalogah.

Posebnosti pri plačilu – naročilnice in druge posebnosti

Po želji lahko račun izstavimo na fakulteto, visokošolski zavod ali podjetje. Prosimo vas le, da nas predhodno na to opozorite in nam dostavite naročilnico.

Posebnosti pri izdelavi doktorske disertacije

Posebnosti je kar nekaj – od hrbtišča, ki ga ima skoraj vsaka doktorska disertacija, do različnih vrst papirja in ostalih specifičnih želja bodočih doktorjev. Zaupajte nam vašo željo in mi ji bomo ustregli.